Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Δευτέρας

Η επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, η μετεκλογική ατζέντα στο μέτωπο της οικονομίας, η επόμενη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ αλλά και επιχειρηματικές ειδήσεις για τον κλάδο των κατασκευών, των χαλυβουργιών και του Ιατρικού Αθηνών κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου σήμερα Δευτέρα.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Η επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, η μετεκλογική ατζέντα στο μέτωπο της οικονομίας, η επόμενη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ αλλά και επιχειρηματικές ειδήσεις για τον κλάδο των κατασκευών, των χαλυβουργιών και του Ιατρικού κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου σήμερα Δευτέρα.

ΕΚΛΟΓΕΣ: ”Ισχυρή κυβέρνηση Ν.Δ.” βλέπει η ”Ναυτεμπορική” στο πρώτο της θέμα, στο οποίο τονίζει την υπόσχεση Καραμανλή για συνέχεια των μεταρρυθμίσεων. Για ”Ανοχή στη Ν.Δ. και αποδοκιμασία στο ΠΑΣΟΚ” κάνουν λόγο τα ”Νέα”.

ΠΑΣΟΚ: Για έμμεση παραίτηση του κ. Γ. Παπανδρέου γράφει το ”Βήμα”, ενώ αναφέρεται και στη δήλωση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου αργά το βράδυ ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος. ”Σοκ στο ΠΑΣΟΚ”, επισημαίνει η Ελευθεροτυπία, τονίζοντας ότι έλαβε το χαμηλότερο ποσοστό μετά το 1981.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ”Η ώρα του λογαριασμού” είναι ο τίτλος για το ”Χρηματιστήριο”, με αναφορά στο ότι η νέα κυβέρνηση τίθεται πλέον αντιμέτωπη με πλήθος από προκλήσεις, με κυριότερες την ανασυγκρότηση των καμένων, το Ασφαλιστικό και το περιβάλλον. ”Στοίχημα η οικονομία”, τονίζει η ”Ημερησία”, επισημαίνοντας ότι η οριακή αυτοδυναμία θολώνει το τοπίο.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Nέα deals έρχονται στον κλάδο των κατασκευών, σημειώνει το ”Χρηματιστήριο”, εκτιμώντας ότι η ανάγκη για περαιτέρω συγκέντρωση σε αυτόν είναι επιτακτική.

ΙΑΤΡΙΚΟ: Νέες κλινικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πρόκειται να εξαγγείλει στις αρχές Οκτωβρίου ο όμιλος Ιατρικού Κέντρου, σύμφωνα με την ”Ημερησία”.

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΕΣ: Θετικές είναι οι προβλέψεις για τις ελληνικές χαλυβουργίες, επισημαίνει η ”Ημερησία”, επισημαίνοντας ότι το ενδεχόμενο επιβολής δασμών αντιντάμπινγκ στις εισαγωγές χαλυβουργικών προϊόντων από την Κίνα θα τονώσει τις τιμές των ελληνικών χαλυβουργικών προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v