Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η πιστωτική κρίση και τα σενάρια για τις κινήσεις των κεντρικών τραπεζών, η άνοδος στην τιμή του πετρελαίου, οι προεκλογικές πιέσεις στην αγορά ακινήτων αλλά και η έκθεση της ΚPMG για τις οδηγίες MiFID και η εξαγορά σερβικής εταιρίας από την Alapis κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου, σήμερα Τετάρτη.

Ο Τύπος της Τετάρτης
Η πιστωτική κρίση και τα σενάρια για τις κινήσεις των κεντρικών τραπεζών, η άνοδος στην τιμή του πετρελαίου, οι προεκλογικές πιέσεις στην αγορά ακινήτων, αλλά και η έκθεση της ΚPMG για τις οδηγίες ΜiFID και η εξαγορά σερβικής εταιρίας από την Alapis κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου, σήμερα Τετάρτη.

Ε.Ε.: Η πιστωτική κρίση ψαλιδίζει την ανάπτυξη στην Ευρώπη, σημειώνει στο πρώτο της θέμα η ”Ναυτεμπορική”, μετά την πτωτική αναθεώρηση των εκτιμήσεων της Κομισιόν για την ανάπτυξη. Το ”Βήμα” επισημαίνει ότι η πιστωτική κρίση περνά πλέον και στην πραγματική οικονομία.

FED: Μείωση των αμερικανικών επιτοκίων την ερχόμενη Τρίτη προεξοφλούν οι αγορές, όπως γράφει η ”Ημερησία”, αναφερόμενη σε ”Εύθραυστη ανάκαμψη” μετά και το χθεσινό ράλι στις μετοχές της Wall Street.

REAL ESTATE: Σε τόνωση της κτηματαγοράς αναμένεται να οδηγήσουν οι ανακοινώσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., σημειώνει η ”Εξπρές”, αναφέροντας ότι τα φορολογικά μέτρα για τα ακίνητα αναμένεται να ενισχύσουν την αγορά που βρίσκεται σε ύφεση.

MIFID: Οι τράπεζες είναι ανέτοιμες για την οδηγία MiFID η οποία τίθεται σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου, όπως προκύπτει από σχετική έκθεση της KPMG, αναφέρει η ”Καθημερινή”.

Ο.Α.: Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την Ολυμπιακή, επισημαίνει η ”Ναυτεμπορική”.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Ρεκόρ δανείων προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις αναμένεται έως το 2010, καθώς θα αυξάνονται με μέσο ετήσιο ρυθμό 10% - 12%, αναφέρει στο πρώτο του θέμα το ”Χρηματιστήριο”.



ΑLAPIS: Την τρίτη εξαγορά στη Σερβία ολοκλήρωσε η Alapis, γράφει η ”Ημερησία”, αναφερόμενη στην εξαγορά της Sumadijalek.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v