Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Τύπος της Παρασκευής

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, και ιδιαίτερα το θέμα των εκπτώσεων, η πώληση της Περσεύς στη Σελόντα, η πιθανή πώληση της Tellas από τον κ. Ν. Σαουίρις, αλλά και η ανοδική πορεία των αγορών είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στον Τύπο της Παρασκευής.

O Τύπος της Παρασκευής
Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, και ιδιαίτερα το θέμα των εκπτώσεων στους φόρους, η πώληση της Περσεύς στη Σελόντα, η πιθανή πώληση της Tellas από τον κ. Ν. Σαουίρις, αλλά και η ανοδική πορεία των αγορών είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στον Τύπο της Παρασκευής.

Φορολογία – αποδείξεις: Ωφελημένοι από τις αποδείξεις οι καταναλωτές γράφει ο ”Ελεύθερος Τύπος”, ενώ η ”Ναυτεμπορική” υποστηρίζει ότι αλλάζει το φορολογικό τοπίο με νομοσχέδιο.

Για το ίδιο ζήτημα το ”Κέρδος” τονίζει πως η ομολογία της φοροκλοπής επιβραβεύεται με μπόνους.

Σελόντα: Εξαγορά του 41% της Περσεύς γράφει η ”Εξπρές”, ενώ ο ”Μέτοχος” αναφέρεται στο παρασκήνιο της χθεσινής εξαγοράς.

Τellas: Ασφυκτικές πιέσεις Σαουίρις για την Tellas γράφει η ”Ημερησία”, ενώ η ”Ελευθεροτυπία” υπογραμμίζει ότι η Deutsche Bank είναι μεσίτης του Αιγύπτιου επιχειρηματία για την πώληση της Tellas.

ΜΕΒΓΑΛ: Ο εισαγγελέας δείχνει εδώλιο για τους τρεις κουμπάρους (υπόθεση ΜΕΒΓΑΛ) τονίζουν τα ”Νέα”.

Χρηματιστηριακές αγορές: Σε ανοδική τροχιά επανήλθαν οι αγορές υπογραμμίζει η ”Ημερησία”. Ο ”Μέτοχος” γράφει γιατί το 2007 δεν είναι 1999, αναφέροντας πως τα super deals αλλάζουν το τοπίο.

Τράπεζες: Με 2% σε Alpha και MIG το fund Centaurus αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”.

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Οι Γερμανοί εκβιάζουν πάλι για τα Ναυπηγεία γράφουν τα ”Νέα”.

Πυρκαγιές: Εκτός ελέγχου η μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα αναφέρει η ”Ελευθεροτυπία”, ενώ το ”Βήμα” γράφει για βιβλικές καταστροφές και για νέες φωτιές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v