Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Tύπος της Τετάρτης

Η πορεία των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών, οι εξελίξεις στο deal της Marfin Financial Group με τη Vivartia και η νέα ταυτότητα του ΣΕΒ αποτελούν μερικά από τα θέματα που δεσπόζουν στον Τύπο της Τετάρτης.

O Tύπος της Τετάρτης
Η πορεία των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών, οι εξελίξεις στο deal της MIG με τη Vivartia και η νέα ταυτότητα του ΣΕΒ αποτελούν μερικά από τα θέματα που δεσπόζουν στον Τύπο της Τετάρτης.

Διεθνείς αγορές: Το ράλι προκαλεί ίλιγγο, σήμα για διόρθωση στα χρηματιστήρια, αναφέρει η ”Ημερησία”.

MIG - Vivartia: Απόλυτος κυρίαρχος, γράφουν τα ”ΝΕΑ” αναφέροντας πως η Marfin προχώρησε σε πλήρη εξαγορά της Vivartia. H ”Hμερησία” γράφει για επιθετική κίνηση για έξοδο της Vivartia από το ταμπλό, ενώ ο ”Ελεύθερος Τύπος” αναφέρει ότι η MIG είναι κοντά στο 100% της Vivartia και υποχρεούται στην υποβολή δημόσιας πρότασης.

ΣΕΒ: Νέα ταυτότητα και λογότυπο για τον ΣΕΒ, τονίζει το ”Βήμα”, ενώ για το ίδιο θέμα η ”Εξπρές” αναφέρει την αλλαγή ταυτότητας και το άνοιγμα σε όλες τις επιχειρήσεις.

Wall Street Journal: Κατ’ αρχήν συμφωνία με τον κ. Ρ. Μέρντοχ, τονίζει το ”Κέρδος”, ενώ η ”Καθημερινή” υπογραμμίζει ότι στην είσοδο της Wall Street Journal βρίσκεται ο κ. Ρ. Μέρντοχ.

Β. Βernanke: Οι αγορές τον κοιτούν… στο στόμα, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”.

Επιτόκια: Προαγγελία νέας αύξησης των επιτοκίων από την ΕΚΤ με το ακριβό ευρώ να απειλεί την ανάπτυξη, γράφει η ”Ναυτεμπορική”.

ΝΕΛ: Φλερτ αραβικών κεφαλαίων με τη ΝΕΛ, αναφέρει το ”Βήμα”.

ΟΣΕ: Παγώνει διαγωνισμό 46 εκατ. ευρώ ο ΟΣΕ αναφέρει η ”Καθημερινή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v