Ο Τύπος της Δευτέρας

Οι εξελίξεις στο θέμα Τράπεζας Πειραιώς- Marfin Popular Bank, τα σχέδια της Τράπεζας Κύπρου και το άνοιγμα της Εθνικής Τράπεζας στην Ουκρανία είναι ορισμένα από τα θέματα που απασχολούν τον Τύπο σήμερα Δευτέρα.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Οι εξελίξεις στο θέμα Τράπεζας Πειραιώς- Marfin Popular Bank, τα σχέδια της Τράπεζας Κύπρου και το άνοιγμα της Εθνικής Τράπεζας στην Ουκρανία είναι ορισμένα από τα θέματα που απασχολούν τον Τύπο σήμερα Δευτέρα.

Τράπεζες: Εξελίξεις μέσω επαφών σε Ελλάδα και Κύπρο αναμένεται να υπάρξουν το επόμενο 48ωρο τόσο στο μέτωπο της Τράπεζας Πειραιώς όσο και στο μέτωπο της Marfin Popular Bank, ενώ την Παρασκευή το βράδυ με ανακοίνωσή της η Dubai Financial στήριξε τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της ΜΡΒ και τα σχέδιά γης για αύξηση της αξίας της. Την Κυριακή το απόγευμα η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι στις 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της με θέμα την αύξηση κεφαλαίου, στο πλαίσιο της δημόσιας πρότασης για την ΜΡΒ.

Τράπεζα Κύπρου: Στη δημιουργία δικτύου 200 καταστημάτων μόνο στην Ελλάδα μέχι το τέλος του 2009, υλοποιώντας στρατηγική αυτόνομης και λειτουργικής ανάπτυξης, στοχεύει η Τράπεζα Κύπρου, όπως δήλωσε στην ”Ημερησία” ο γενικός διευθυντής της τράπεζας στην Ελλάδα, κ. Κ. Βασιλακόπουλος.

Εθνική Τράπεζα: Η Εθνική Τράπεζα διεκδικεί πλειοψηφικό πακέτο ουκρανικής τράπεζας, που δεν κατονομάζει. Οι ουκρανικές τράπεζες Forum Bank και Tas Bank έχουν μπει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο μικροσκόπιο της ΕΤΕ, στην προσπάθεια επέκτασής του στο ουκρανικό τραπεζικό σύστημα, και η δεσμευτική προσφορά αφορά τη μία εξ αυτών αναφέρει η ”Ημερησία”.

Alumil Rom: Παράταση κατά μέγιστο δέκα επιπλέον ημερών δόθηκε από τις ρουμανικές αρχές για την εκκαθάριση του αποτελέσματος της Δημόσιας Εγγραφής της θυγατρικής Alumil Rom, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αλουμύλ.

Lannet: Κοντά στην υπογραφή σημαντικής εμπορικής συμφωνίας με ξένη τηλεπικοινωνιακή εταιρία βρίσκεται η Lannet. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ”Ημερησία” αναφέρει ότι πρόκειται για τη γαλλική Orange, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, εκτός της εμπορικής συμφωνίας, να κυοφορείται και μετοχική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΚΑΕ: Υπερδιπλάσια των προβλέψεων διαμορφώνονται τα κέρδη μετά φόρων της Links of London το τελευταίο πεντάμηνο του 2006 και σύμφωνα με πληροφορίες της ”Ημερησίας” έφτασαν τα 4,2 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v