Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Tύπος της Πέμπτης

Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για περαιτέρω πώληση ποσοστού του ΟΤΕ, το λουκέτο σε δύο ασφαλιστικές, τα έργα ΣΔΙΤ, η διάψευση της Motor Oil για στρατηγική συμμαχία με τη Lukoil αλλά και οι εξελίξεις στα ασφαλιστικά ταμεία αποτελούν μερικά από τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα του τύπου της Πέμπτης.

O Tύπος της Πέμπτης
Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για περαιτέρω πώληση ποσοστού του ΟΤΕ, το λουκέτο σε δύο ασφαλιστικές, τα έργα ΣΔΙΤ, η διάψευση της Motor Oil για στρατηγική συμμαχία με τη Lukoil αλλά και οι εξελίξεις στα ασφαλιστικά ταμεία, αποτελούν μερικά από τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα του τύπου της Πέμπτης.

OTE: Πωλείται μέχρι και το 27% του ΟΤΕ αναφέρει η Καθημερινή, ενώ το Βήμα υπογραμμίζει ότι βγαίνουν τα ασημικά στο σφυρί. Για το ίδιο θέμα η Ελευθεροτυπία τονίζει ότι κόμματα και συνδικάτα φωνάζουν πΟΤΕ.

Ασφαλιστικά ταμεία: Λογιστική διαφάνεια στα ταμεία γράφει η Εξπρές, ενώ τα ΝΕΑ κάνουν λόγο για μπλάκ άουτ στα ταμεία.

ΣΔΙΤ: Εργα 500 εκατ. ευρώ με τη μέθοδο ΣΔΙΤ γράφει το Κέρδος, ενώ ο Ελεύθερος Τύπος κάνει λόγο για την απόφαση κατασκευής σχολείων, κτιρίων πανεπιστημίων και φυλακών μέσω των συμπράξεων.

Ασφαλιστικές: Δύο ανακλήσεις αδειών και ένα πρόστιμο επέβαλε το ΥΠΑΝ επισημαίνει η Ναυτεμπορική, ενώ η Ημερησία γράφει για λουκέτο σε δύο ασφαλιστικές εταιρίες.

Motor Oil: Δεν έχει επέλθει συμφωνία με την Lukoil αναφέρει η Καθημερινή, ενώ το Χρηματιστήριο μιλά για διπλωματικές διαψεύσεις από την πλευρά των Motor Oil και Lukoil.

Τράπεζα Αττικής: Σε ιδιώτες η Τράπεζα Αττικής αναφέρει το Κέρδος. Για το ίδιο ζήτημα η Καθημερινή αναφέρει ότι η σκυτάλη των αποκρατικοποιήσεων περνά στην Τράπεζα Αττικής.

Ακίνητα: Ερχεται για ακίνητα η Miller αναφέρει το Κέρδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v