Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Παρασκευής

Τα οικονομικά αποτελέσματα των εισηγμένων εταιρειών για το α’ εξάμηνο του έτους, η έγκριση από την ΕΕΤΤ της εξαγοράς της Γερμανός από την CosmoΟΤΕ, η παραίτηση του προέδρου της ΕΒΖ, είναι ορισμένα από τα θέματα που απασχολούν τον Τύπο σήμερα Παρασκευή.

Ο Τύπος της Παρασκευής
Τα οικονομικά αποτελέσματα των εισηγμένων εταιρειών για το α’ εξάμηνο του έτους, η έγκριση από την ΕΕΤΤ της εξαγοράς της Γερμανός από την CosmΟΤΕ, η παραίτηση του προέδρου της ΕΒΖ, είναι ορισμένα από τα θέματα που απασχολούν τον Τύπο σήμερα Παρασκευή.

ΕΒΖ: Την παραίτησή του υπέβαλε χθες ο πρόεδρος της ΕΒΖ. Σήμερα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση της ΑΤΕ.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Κέρδη 56 εκατ. ευρώ κατέγραψαν οι 4 εταιρείες του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, με τις ΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΒΑΛ, Ελληνικά Καλώδια και Σωληνουργεία Κορίνθου να εμφανίζουν ισχυρή ανάπτυξη.

Γερμανός: Υπό αυστηρούς όρους εμπιστευτικότητας και ίσης μεταχείρισης των τριών ανταγωνιστικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας ενέκρινε η ΕΕΤΤ την εξαγορά της Γερμανός από την CosmΟΤΕ. Κύριο ζήτημα που απασχόλησε την ΕΕΤΤ είναι το γεγονός ότι το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός προωθεί τόσο προϊόντα και υπηρεσίες της CosmΟΤΕ, όσο και των ανταγωνιστών της, TIM Hellas και Vodafone.

Εισηγμένες: Βελτιωμένα κατά 41% εμφανίζονται στο πρώτο εξάμηνο του 2006 τα ενοποιημένα κέρδη 51 εισηγμένων επιχειρήσεων που έχουν δημοσιεύσει λογιστικές καταστάσεις, κυρίως εξαιτίας της συνεχούς ενίσχυσης της κερδοφορίας του τραπεζικού κλάδου, σύμφωνα με την Καθημερινή. Σημαντική αύξηση, κατά 32,9%, παρουσίασε και ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών των επιχειρήσεων.

Σοφοκλέους: ”Καύσωνας το... φθινόπωρο!”, είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας Μέτοχος, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται οτι οι αναλυτές θεωρούν άνευ μεγάλης σημασίας τις βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις των αγορών μέσα στον Αύγουστο, ενώ πιστεύουν ότι το τετράμηνο που απομένει μέχρι το τέλος του έτους ”θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον”, τόσο που να προμηνύεται... καύσωνας το φθινόπωρο.

Φορολογικά: Σε 1,25 δισ. ευρώ θα ανέλθουν σωρευτικά για την τριετία 2007-2009 οι φορολογικές ελαφρύνσεις που θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός. Οι ελαφρύνσεις αυτές θα συμπληρώσουν τις αυξήσεις στο ΕΚΑΣ και στις συντάξεις του ΟΓΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v