Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Tύπος της Μ. Πέμπτης

Στους πόρους του Δ΄ ΚΠΣ, στην άνοδο των πετρελαϊκών τιμών, στη σύγκρουση διοίκησης και εργαζομένων στον ΟΤΕ αλλά και στην έκθεση του ΙΟΒΕ αναφέρονται μεταξύ άλλων τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Μεγάλης Πέμπτης.

O Tύπος της Μ. Πέμπτης
Στους πόρους του Δ΄ ΚΠΣ, στην άνοδο των πετρελαϊκών τιμών, στη σύγκρουση διοίκησης και εργαζομένων στον ΟΤΕ, αλλά και στην έκθεση του ΙΟΒΕ αναφέρονται μεταξύ άλλων τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Μεγάλης Πέμπτης.

Δ΄ ΚΠΣ: Στην περιφέρεια το 80% του Δ΄ ΚΠΣ υπογραμμίζει η Καθημερινή, ενώ η Ναυτεμπορική γράφει για εκταμιεύσεις από το Δ΄ ΚΠΣ υπό προυποθέσεις.

Για το ίδιο ζήτημα η Εξπρές τονίζει τη δραστική μείωση τελικών δικαιούχων για το Δ΄ ΚΠΣ και το Χρηματιστήριο την αδυναμία απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων.

Πετρέλαιο: Στο νέο ρεκόρ των τιμών του ”μαύρου χρυσού” αναφέρεται η Ελευθεροτυπία, ενώ τα Νέα τονίζουν το παιχνίδι τρόμου με το πετρέλαιο και τα πυρηνικά.

ΙΟΒΕ: Βελτίωση του κλίματος βλέπει ο ΙΟΒΕ, υποστηρίζει η Εξπρές, ενώ το Χρηματιστήριο τονίζει την άνοδο του δείκτη οικονομικού κλίματος για έναν ακόμη μήνα.

Σοφοκλέους: Στο μυστικό όπλο της Σοφοκλέους και γιατί οι ξένοι επιμένουν ελληνικά αναφέρεται ο Μέτοχος.

Ιnternet: 210 εκατ. ευρώ για γρήγορο internet αναφέρει στην πρώτη σελίδα του το Κέρδος, ενώ ο Ελεύθερος Τύπος υπογραμμίζει ότι εγκρίθηκε από την ΕΕ έργο 210 εκατ. ευρώ για γρήγορο internet σε όλη τη χώρα.

ΥΜΕ: Ο Λιάπης έκοψε τους προέδρους της Ολυμπιακής και της ΕΡΓΟΣΕ αναφέρουν τα Νέα.

Lamda: Προς πώληση το 50% του ”The Mall” αναφέρει η Ελευθεροτυπία.

ΟΤΕ: Μετωπική σύγκρουση διοίκησης εργαζομένων στον ΟΤΕ γράφει το Βήμα.

ΕΛΠΕ: Στο φυσικό αέριο στρέφονται τα ΕΛΠΕ αναφέρει η Καθημερινή.

ΤΙΜ: Επιστρέφει ο Sawiris με νέα προσφορά για την ΤΙΜ υποστηρίζει η Ημερησία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v