Άλλους 7.000 απολύει η Motorola

Επιπλέον 7.000 απολύσεις ετοιμάζει η αμερικάνικη εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Motorola, καθώς αναλαμβάνει έκτακτες χρεώσεις ύψους 3,5 δισ. δολαρίων προκειμένου να αναδιαρθρώσει τις δραστηριότητές της.

Άλλους 7.000 απολύει η Motorola
Νέες απολύσεις 7.000 υπαλλήλων της ετοιμάζει η Motorola, η αμερικανική εταιρία κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, καθώς αναλαμβάνει έκτακτες χρεώσεις ύψους 3,5 δισ. δολαρίων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Κρίστοφερ Γκάλβιν, με δήλωσή του ανακοίνωσε ότι η Motorola στοχεύει να επαναπροσδιορίσει το μέγεθος των δραστηριοτήτων της στο επίπεδο που βρισκόταν στο μέσον της δεκαετίας του ’90, καθώς δεν αναμένεται να επιτευχθεί ξανά το μέγεθος της ραγδαίας αύξησης στα τέλη της δεκαετίας.

Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως, πίσω από τη Nokia, επιβεβαίωσε ακόμη τις προηγούμενες εκτιμήσεις της για τα κέρδη του δευτέρου τριμήνου αλλά και για το σύνολο του έτους.

Η Motorola ανακοίνωσε ακόμη ότι περιμένει πως θα επιστρέψει στην κερδοφορία το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο αυτό το έτος, παρά τη συνεχή μείωση των εσόδων.

Πρόσθεσε ακόμη ότι περιμένει υποχώρηση των πωλήσεων περί το 5-10% το 2002 σε σχέση με το επίπεδο του προηγουμένου έτους, με τα έσοδα να κυμαίνονται στα 26,5-28 δισ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v