Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sony: Θα καθυστερήσει το Playstation 3

Η εισαγωγή της επόμενης γενιάς κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών της Sony, του Playstation 3, ενδέχεται να καθυστερήσει ανακοίνωσε η εταιρία, προσθέτοντας ότι πάντως εξακολουθεί να στοχεύει σε κυκλοφορία την άνοιξη.

Sony: Θα καθυστερήσει το Playstation 3
Η εισαγωγή της επόμενης γενιάς κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών της Sony, του Playstation 3, ενδέχεται να καθυστερήσει, ένα δεν ολοκληρωθούν σύντομα οι ορισμοί της βιομηχανίας για στοιχεία της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται, ανακοίνωσε η εταιρία, προσθέτοντας ότι πάντως εξακολουθεί να στοχεύει να γίνει η κυκλοφορία την άνοιξη.

Η κυκλοφορία του PS3 βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον διεθνή τεχνολογικό χώρο, καθώς είναι μεγάλες οι προσδοκίες για το πανίσχυρο μηχάνημα, το οποίο θα περιέχει τις τελευταίες τεχνολογίες στα DVD, του επεξεργαστές και τα γραφικά του.

Το PS3 είναι ανταγωνιστικό του Xbox 360 της Microsoft που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο και του Revolution της Nintendo που αναμένεται σύντομα στην αγορά.

Η Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε ότι περιμένει τους τελικούς ορισμούς για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί, όπως στο drive Blu-ray και το input και output εικόνας και ήχου. Τους ορισμούς αποφασίζουν βιομηχανικά κονσόρτιουμ.

Οι περισσότεροι παρατηρητές περίμεναν την καθυστέρηση και πιστεύουν ότι το προσδοκώμενο τώρα είναι να κυκλοφορήσει το PS3 το καλοκαίρι στην Ιαπωνία, στις ΗΠΑ πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών και στην Ευρώπη στις αρχές του 2007.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η Sony, θα περιμένει να προετοιμαστεί πλήρως πριν την κυκλοφορία, ειδικά μετά τις υποτονικές πωλήσεις που είχε το Xbox 360, μολονότι η Microsoft το κυκλοφόρησε εγκαίρως για τις γιορτές.

Ντ.Παπαγεωργίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v