Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hilton Group: Πώληση ξενοδοχείων για 6,2 δισ. δολ.

H Hilton Group θα πωλήσει την επιχείρηση ξενοδοχείων στη Hilton Hotels Corp. των ΗΠΑ προς 3,6 δισ. στερλίνες, προκειμένου να επικεντρωθεί στη Ladbrokes, τη μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στον κόσμο και ταχύτερα αναπτυσσόμενη μονάδα του ομίλου.

Hilton Group: Πώληση ξενοδοχείων για 6,2 δισ. δολ.
H Hilton Group θα πωλήσει την επιχείρηση ξενοδοχείων στη Hilton Hotels Corp. των ΗΠΑ προς 3,6 δισ. στερλίνες (6,2 δισ. δολ.), σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Στόχος της μεταβίβασης, που αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως το μεσημέρι, είναι να επικεντρωθεί η βρετανική Hilton Group στην επιχείρηση Ladbrokes, τη μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στον κόσμο και ταχύτερα αναπτυσσόμενη μονάδα του ομίλου.

Η Hilton Hotels από την πλευρά της, με την εξαγορά θα συγκεντρώσει 2.700 ακίνητα και θα μπορέσει να επεκταθεί στο εξωτερικό, κάτι που δεν είναι σε θέση να κάνει από το 1964, που ξεχώρισε τη διεθνή μονάδα της.

Η Hilton Group διαθέτει 400 ξενοδοχεία σε 80 χώρες. Στα περιουσιακά της στοιχεία περιλαμβάνονται το Hilton Park Lane και το Metropole στο Λονδίνο. Η Ladbrokes παράγει το 60% των ετήσιων λειτουργικών κερδών της Hilton Group.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v