Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χάος στη Ν.Υόρκη λόγω στάσεων εργασίας μεταφορών

Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν για πρώτη φορά σε 25 χρόνια οι εργαζόμενοι στα μεταφορικά μέσα της Νέας Υόρκης, προκαλώντας πραγματικό χάος σε μια πόλη στην οποία επτά εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά τις δημόσιες μεταφορές.

Χάος στη Ν.Υόρκη λόγω στάσεων εργασίας μεταφορών
Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν για πρώτη φορά σε 25 χρόνια οι εργαζόμενοι στα μεταφορικά μέσα της Νέας Υόρκης, προκαλώντας πραγματικό χάος σε μια πόλη στην οποία επτά εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά τις δημόσιες μεταφορές για τις μετακινήσεις τους.

Τα αιτήματα των απεργών είναι μισθολογικά και η απόφαση για τις στάσεις ελήφθη μετά την κατάρρευση των συνομιλιών ανάμεσα στο Σωματείο Εργαζομένων Μεταφορών και την κρατική Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών.

Εξαιτίας των κινητοποιήσεων έχει σταματήσει κάθε κίνηση στον υπόγειο σιδηρόδρομο και τα λεωφορεία και το πρωί που 7 εκατομμύρια Νεοϋρκέζοι θέλησαν να πάνε στη δουλειά τους επικράτησε πραγματικό χάος.

Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα καθώς δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και προβλήματα, αφού οι στάσεις εργασίας είναι παράνομες σύμφωνα με τον πολιτειακό νόμο που απαγορεύει τις απεργίες δημοσίων υπαλλήλων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v