Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Chrysler ”ανοίγεται” στην Ευρώπη

Η Chrysler θα ανοίξει περισσότερες αντιπροσωπείες και θα κυκλοφορήσει περισσότερα μοντέλα ντήζελ στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να επεκταθεί στην πιο σημαντική ξένη αγορά της, σύμφωνα με τις δηλώσεις κορυφαίου αξιωματούχου.

Η Chrysler ”ανοίγεται” στην Ευρώπη
Η Chrysler, αμερικανική μονάδα της DaimlerChrysler, θα ανοίξει περισσότερες αντιπροσωπείες και θα κυκλοφορήσει περισσότερα μοντέλα ντήζελ στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να επεκταθεί στην πιο σημαντική ξένη αγορά της, σύμφωνα με τις δηλώσεις κορυφαίου αξιωματούχου του ομίλου.

Ο όμιλος Chrysler διαθέτει περίπου 1.000 εμπορικά καταστήματα και 650 αντιπροσώπους στην δυτική Ευρώπη, ανέφερε ο Τόμας Χάουτς, υπεύθυνος διεθνών πωλήσεων και μάρκεντινγκ στο κλαδικό έτνυπο Automotive News.

Μεταξύ 2006 και 2007 σκοπεύουμε αυξήσουμε τα υποκαταστήματά μας στην Ευρώπη κατά 20% και όλες οι νέες αντιπροσωπείες θα είναι Chrysler, Jeep και Dodge, πρόσθεσε ο ίδιος.

Μέχρι το 2007-2008, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του αξιωματούχου, η Chrysler θέλει να τριπλασιάσει τον αριθμό των ντηζελοκίνητων μοντέλων που διαθέτει στην ήπειρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v