Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

NTL: Θα προσφέρει 1,44 δισ. δολ. για Virgin Mobile

Σε επίπεδα ρεκόρ εκτινάχθηκε η μετοχή της Virgin Mobile Holdings, της βρετανικής επιχείρησης κινητής τηλεφωνίας του Ρίτσαρντ Μπράνσον, όταν η καλωδιακή NTL ανακοίνωσε ότι προγραμματίζει προσφορά εξαγοράς προς 1,44 δισ. δολάρια.

NTL: Θα προσφέρει 1,44 δισ. δολ. για Virgin Mobile
Σε επίπεδα ρεκόρ εκτινάχθηκε η μετοχή της Virgin Mobile Holdings, της βρετανικής επιχείρησης κινητής τηλεφωνίας του Ρίτσαρντ Μπράνσον, όταν η καλωδιακή NTL ανακοίνωσε ότι προγραμματίζει προσφορά εξαγοράς προς 835 εκατ. στερλίνες ή 1,44 δισ. δολάρια.

Η NTL σκοπεύει να προσφέρει 323 πένες σε ρευστό ή 0,09298 μετοχές της NTL για κάθε μετοχή της Virgin Mobile. Η μετοχή της Virgin Mobile εκτινάχθηκε στις 345 πένες μετά την ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής στο έτος, η μετοχή της βρετανικής επιχείρησης, της 5ης μεγαλύτερης στην εθνική αγορά, έχει κερδίσει 37%, καθώς φημολογείται εξαγορά της.

Πρόκειται για τη δεύτερη εξαγορά της επίσης βρετανικής καλωδιακής NTL σε λίγους μήνες, μετά την εξαγορά τον Οκτώβριο της Telewest Global προς 6 δισ. δολάρια.

Οι δύο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μειώσουν το κόστος και να ανταγωνιστούν την British Sky Broadcasting, τον μεγαλύτερο φορέα δορυφορικών μεταδόσεων της Αγγλίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v