Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lloyd’s: Στα 5 δισ. δολ. οι ζημιές λόγω τυφώνων

Η Lloyd’s of London ενδέχεται να καταθέσει ζημίες για πρώτη φορά από το 2001, καθώς οι αποζημιώσεις για τους τυφώνες Κατρίνα, Ρίτα και Βίλμα ανήλθαν στα 5 δισ. δολάρια.

Lloyd’s: Στα 5 δισ. δολ. οι ζημιές λόγω τυφώνων
Η Lloyd’s of London, μεγαλύτερη ασφαλιστική αγορά στον πλανήτη, ενδέχεται να καταθέσει ζημίες για πρώτη φορά από το 2001, καθώς οι αποζημιώσεις για τους τυφώνες Κατρίνα, Ρίτα και Βίλμα ανήλθαν στις 2,9 δισ. στερλίνες ή 5 δισ. δολάρια.

”Οι πιθανότητες να έχουμε κέρδος στο 2005 είναι πλέον μικρές. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε όλες μας τις υποχρεώσεις,” αναφέρει ανακοίνωση της Lloyd’s.

Η Lloyd’s, που προσφέρει ασφάλιση μέσω ομάδων ασφαλιστών κατά συγκεκριμένων κινδύνων, αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τις ζημιές από τον Κατρίνα στις 1,9 δισ. στερλίνες έναντι 1,4 δισ. στην προηγούμενη εκτίμηση και για τον Ρίτα στις 535 εκατ. στερλίνες και τον Βίλμα 483 εκατ. στερλίνες.

Οι συνολικές αποζημιώσεις από τους τυφώνες για το σύνολο της ασφαλιστικής βιομηχανίας ενδέχεται να φτάσουν στα 79 δισ. δολάρια, εκτιμά η Risk Management Solutions.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v