Πτωτικά τα κέρδη της Morgan Stanley

Πτώση κατά 14% κατέγραψαν τα κέρδη της Morgan Stanley Dean Witter & Co για το δεύτερο τρίμηνο, κυρίως εξαιτίας της υποχώρησης του ρυθμού των συγχωνεύσεων αλλά και των δημοσίων εγγραφών. Η πτώση είναι η έβδομη συνεχόμενη για τη δεύτερη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή εταιρία.

Πτωτικά τα κέρδη της Morgan Stanley
Πτωτικά κατά 14% κινήθηκαν για έβδομο συνεχόμενο τρίμηνο τα κέρδη της Morgan Stanley Dean Witter & Co στο δεύτερο τρίμηνο, λόγω της υποχώρησης των συγχωνεύσεων και δημοσίων εγγραφών στη διάρκεια της περιόδου.

Τα καθαρά έσοδα της αμερικανικής εταιρίας υποχώρησαν στα 797 εκατ. δολάρια ή 72 σεντς ανά μετοχή, από το ποσό των 930 εκατ. δολαρίων της αντίστοιχης περιόδου του προηγουμένου έτους. Τα έσοδα της ίδιας περιόδου σημείωσαν πτώση 17% στα 4,97 δισ. δολάρια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Morgan Stanley δεν έχει καταγράψει αύξηση κερδών από το τρίτο τρίμηνο του 2000. Αναλυτές σχολιάζουν ότι ο συγκεκριμένος βιομηχανικός κλάδος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, επισημαίνοντας ότι ο ρυθμός τόσο των συγχωνεύσεων όσο και των εξαγορών δεν αναμένεται να σημειώσει δραματική μεταβολή άμεσα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v