Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Microsoft: Κυκλοφόρησε το Xbox 360 στις ΗΠΑ

Η Microsoft Corp. έδωσε στην κυκλοφορία στην αμερικανική αγορά την κονσόλα βιντεο-παιχνιδιών Xbox 360, το μηχάνημα με το οποίο ο πρόεδρος Bill Gates ευελπιστεί να εξασφαλίσει σοβαρά μερίδια αγοράς στην διεθνή βιομηχανία των 28 δισ. δολαρίων.

Microsoft: Κυκλοφόρησε το Xbox 360 στις ΗΠΑ
Η Microsoft Corp. έδωσε στην κυκλοφορία στην αμερικανική αγορά την κονσόλα βιντεο-παιχνιδιών Xbox 360, το μηχάνημα με το οποίο ο πρόεδρος Bill Gates ευελπιστεί να πάρει τον έλεγχο της διεθνούς βιομηχανίας των 28 δισ. δολαρίων από την Sony Corp.

Η Microsoft, που δαπάνησε πάνω από 12 δισ. δολάρια για την ανάπτυξη της νέας κονσόλας, άρχισε να πωλεί το Xbox 360 στα καταστήματα χθες το βράδυ, εγκαίρως για τις χριστουγεννιάτικες αγορές και πριν το PlayStation 3 της Sony.

Με αυτά τα δύο πλεονεκτήματα, η Microsoft ”προσφέρει το πιο καυτό προϊόν στην ιστορία της”, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Gates. Το μερίδιο αγοράς του πρώτου Xbox δεν είχε ξεπεράσει το 18%.

Η Microsoft χρησιμοποίησε Boeing 747 για να μεταφέρει στις ΗΠΑ από τα εργοστάσια της Κίνας το εμπόρευμα. Το Xbox θα πωλείται στην Ευρώπη από τις 2 Δεκεμβρίου και στην Ιαπωνία από τις 10 Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v