Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Siemens: Συμβόλαιο για 60 υπερταχείες στην Κίνα

Συμβόλαιο κατασκευής 60 αμαξοστοιχιών για την Κίνα, υπέγραψε η Siemens, σε μια συμφωνία που σηματοδοτεί κινεζικές παραγγελίες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για τους διεθνείς ομίλους μηχανολογικού εξοπλισμού.

Siemens: Συμβόλαιο για 60 υπερταχείες στην Κίνα
Συμβόλαιο που προβλέπει ότι η Siemens θα κατασκευάσει 60 αμαξοστοιχίες υπερταχείες για την Κίνα, υπέγραψε ο κορυφαίος γερμανικός όμιλος, σε μια συμφωνία που σηματοδοτεί κινεζικές παραγγελίες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για τους διεθνείς ομίλους μηχανολογικού εξοπλισμού.

Η Siemens θα κατασκευάσει τρείς αμαξοστοιχίες που θα φτάνουν σε ανώτατη ταχύτητα 300 χλμ. ανά ώρα και θα βοηθήσει την Tangshan Locomotive & Rolling Stock Work να κατασκευάσει 57 επιπλέον υπερταχείες.

Το συμβόλαιο αποτιμάται στα 669 εκατ. ευρώ και υπογράφθηκε στις 11 Νοεμβρίου στη Γερμανία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.

Η Siemens, όπως και Bombardier και η Mitsubishi Heavy Industries αναμένεται να ευνοηθούν ιδιαίτερα από το πρόγραμμα αξίας 100 δισ. γουάν του Πεκίνου για επέκταση του σιδηροδρομικού δικτύου της Κίνας κατά 35% στα 100.000 χλμ. μέχρι το 2020.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v