Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Carrefour: Αύξηση 5% στα έσοδα του γ’ τριμήνου

Αύξηση κατά 5% εμφάνισαν στο γ’ τρίμηνο 2005 τα συνολικά έσοδα της Carrefour, διαμορφούμενα στα 21,3 δισ ευρώ έναντι 20,3 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Οι πωλήσεις της ενισχύθηκαν κατά 2,4% στα 10,09 δισ. ευρώ.

Carrefour: Αύξηση 5% στα έσοδα του γ’ τριμήνου
Αύξηση κατά 5% εμφάνισαν στο γ’ τρίμηνο 2005 τα συνολικά έσοδα της Carrefour, διαμορφούμενα στα 21,3 δισ ευρώ έναντι 20,3 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικού εμπορίου στον κόσμο ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της ενισχύθηκαν κατά 2,4% στα 10,09 δισ. ευρώ, ενώ οι πωλήσεις στις υπεραγορές της Γαλλίας εμφάνισαν αύξηση κατά 2,4% στα 5,21 δισ. ευρώ. Σημειώνεται ότι περίπου το 27% των συνολικών πωλήσεων της Carrefour προέρχεται από τις υπεραγορές της εταιρίας στη Γαλλία.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι κέρδισε κατά το γ’ τρίμηνο μερίδιο αγοράς της τάξεως του 0,4% στις υπεραγορές και 0,3% συνολικά στην Γαλλία.

Παράλληλα, η Νο2 αλυσίδα υπεραγορών στον κόσμο επαναβεβαίωσε ότι θα διατηρήσει την τιμολογιακή στρατηγική της η οποία στοχεύει στην κατάκτηση ακόμη μεγαλύτερη μεριδίου αγοράς.

Στη διάρκεια του γ’ τριμήνου η Carrefour άνοιξε 524 νέα καταστήματα με το εμπορικό της σήμα, με το συνολικό αριθμό των καταστημάτων που έχει στο χαρτοφυλάκιό της να αριθμούν πλέον τις 11.833.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v