Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eutelsat: Διαθέτει μετοχές 1,2 δισ. ευρώ στο ΙΡΟ

Η δορυφορική Eutelsat διαθέτει μετοχές αξίας περίπου 1,2 δισ. ευρώ σε αρχικές δημόσιες εγγραφές, για να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη και να δώσει τη δυνατότητα στους κατόχους μετοχών να μειώσουν τα μερίδιά τους.

Eutelsat: Διαθέτει μετοχές 1,2 δισ. ευρώ στο ΙΡΟ
Η Eutelsat Communications, ο τρίτος μεγαλύτερος φορέας δορυφορικής επικοινωνίας, θα διαθέσει μετοχές αξίας περίπου 1,2 δισ. ευρώ σε αρχικές δημόσιες εγγραφές, προκειμένου να συγκεντρώσει κεφάλαια για να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη και να δώσει τη δυνατότητα στους κατόχους μετοχών να μειώσουν τα μερίδιά τους.

Η Eutelsat, στους μετόχους της οποίας περιλαμβάνονται η γαλλική επενδυτική εταιρία Eurazeo και η εταιρία εξαγορών Texas Pacific Group, διαθέτει 89,6 εκατ. μετοχές στα 15,25 - 17,75 ευρώ εκάστη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιχείρησης από το Παρίσι.

Οι μετοχές πωλούνται από σήμερα έως τις 25 Οκτωβρίου. Η Eutelsat διαθέτει τις υπηρεσίες της σε 120 εκατ. σπίτια στην Ευρώπη, τη Βόρειο Αφρική και τη Μέση Ανατολή και πωλεί μετοχές προκειμένου να μειώσει τα χρέη της ύψους 2,2 δισ. ευρώ και να χρηματοδοτήσει την επέκτασή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v