Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η E-Trade αγοράζει την BrownCo της J.P. Morgan

Ο online χρηματιστηριακός οίκος E-Trade Financial ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει την BrownCo από την J.P. Morgan Chase & Co. προς 1,6 δισ. δολάρια, στη δεύτερη σημαντική εξαγορά της στον χώρο των διαδικτυακών χρηματιστηριακών επιχειρήσεων.

Η E-Trade αγοράζει την BrownCo της J.P. Morgan
Ο online χρηματιστηριακός οίκος E-Trade Financial ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει την BrownCo από την J.P. Morgan Chase & Co. προς 1,6 δισ. δολάρια, στη δεύτερη σημαντική εξαγορά της στον χώρο των διαδικτυακών χρηματιστηριακών επιχειρήσεων, που τελεί σε περίοδο αναδιοργάνωσης και ενοποίησης.

Με τη συμφωνία, η E-Trade προσβλέπει σε μείωση των δαπανών κατά 91 εκατ. δολάρια και πρόσθετα έσοδα 63 εκατ. δολαρίων, ενώ τα καθαρά ενεργητικά θα ανέλθουν στα 160 δισ. δολάρια και οι λογαριασμοί των πελατών της στα 4,3 εκατομμύρια.

Η J.P. Morgan από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι πωλεί τη μονάδα ώστε η διαχείριση ενεργητικών να επικεντρωθεί στη διαχείριση επενδύσεων και υπηρεσιών συμβούλων, αντί για την ενεργό συναλλακτική δραστηριότητα, που είναι το ”ατού” της BrownCo.

Η BrownCo διαθέτει περί τους 200.000 ενεργούς λογαριασμούς, που παράγουν περί τις 28.000 συναλλαγές την ημέρα και υπό διαχείριση κεφάλαια της τάξης των 29 δισ. δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v