Αρνητική προειδοποίηση από τη Lucent Technologies

Αρνητική προειδοποίηση εξέδωσε η μεγαλύτερη αμερικανική εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, Lucent Technologies, ανακοινώνοντας ότι οι πωλήσεις του τρίτου τριμήνου θα υποχωρήσουν κατά 15% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Αρνητική προειδοποίηση από τη Lucent Technologies
Προς τα κάτω αναθεώρησε τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις του τρίτου τριμήνου η μεγαλύτερη αμερικανική εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Lucent Technologies, προβλέποντας ότι θα μειωθούν κατά 15% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Η Lucent αναμενόταν να σημειώσει πωλήσεις ύψους 3,581 δισ. δολαρίων για το τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Thomson First Call. Η ίδια ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της πρόκειται να μειωθούν κατά 15% από το ποσό των 3,52 δισ. δολαρίων του προηγουμένου τριμήνου.

Επιπλέον, η αμερικανική εταιρία προέβλεψε ότι οι ζημίες της πρόκειται να συρρικνωθούν σε σχέση με το ποσό των 20 σεντς ανά μετοχή του προηγουμένου τριμήνου.

Η μείωση της ζήτησης για τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό συνεχίζεται, καθώς εταιρίες όπως η Verizon Communications και η Sprint, έχουν περιορίσει τις εξοπλιστικές τους δαπάνες. Ωστόσο η Lucent, η οποία στοχεύει να περικόψει το εργατικό της δυναμικό στους 50.000 εργαζόμενους από τους 56.000, εκτιμά ότι θα επιστρέψει στην κερδοφορία το 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v