Πάνω από 2 δισ. οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας

Ο αριθμός των συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας ξεπέρασε το ορόσημο των 2 δισεκατομμυρίων και η νέα ανάπτυξη προέρχεται τώρα από μεγαλύτερες, λιγότερο ανεπτυγμένες αγορές, όπως η Κίνα, η Ινδία, η ανατολική Ευρώπη, η Λατινική Αμερική και η Αφρική.

Πάνω από 2 δισ. οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας
Ο αριθμός των συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας ξεπέρασε το ορόσημο των 2 δισεκατομμυρίων στον πλανήτη, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας ερευνών Wireless Intelligence.

”Το μεγαλύτερο τμήμα της νέας ανάπτυξης προέρχεται τώρα από μεγαλύτερες, λιγότερο ανεπτυγμένες αγορές, όπως η Κίνα, η Ινδία, η ανατολική Ευρώπη, η Λατινική Αμερική και η Αφρική”, αναφέρεται στην έκθεση της Wireless Intelligence.

Η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής κινητών τηλεφώνων, η φινλανδική Nokia, είχε δηλώσει προ μηνός ότι περιμένει να φτάσουμε στο ”φράγμα” των 2 δισεκατομμυρίων στο τρίμηνο Οκτώβριος-Δεκέμβριος και των 3 δισεκατομμυρίων μέχρι το 2010.

Ο αριθμός των συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας αντιστοιχεί πλέον στο ένα τρίτο σχεδόν των 6,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων στον πλανήτη, όπως αναφέρει η Wireless Intelligence, αν και βέβαια ο αριθμός των συνδέσεων είναι μεγαλύτερος από τον πραγματικό αριθμό χρηστών λόγω των πολλαπλών συνδέσεων.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ορόσημο για τον κλάδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v