Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intel:Μεταξύ 9,8-10 δισ. δολ. τα έσοδα γ΄ τριμήνου

Η Intel Corporation αναμένει τα έσοδα του τρίτου τριμήνου να κυμανθούν μεταξύ 9,8 δισ. και 10 δισ. δολάρια, σε σύγκριση με την προηγούμενη εκτίμηση που κυμαινόταν μεταξύ 9,6 δισ. και 10,2 δισ. δολάρια.

Intel:Μεταξύ 9,8-10 δισ. δολ. τα έσοδα γ΄ τριμήνου
Η Intel Corporation αναμένει τα έσοδα του τρίτου τριμήνου να κυμανθούν μεταξύ 9,8 δισ. και 10 δισ. δολάρια, σε σύγκριση με την προηγούμενη εκτίμηση που κυμαινόταν μεταξύ 9,6 δισ. και 10,2 δισ. δολάρια, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Η εταιρία συνεχίζει να βιώνει διψήφια ετήσια ανάπτυξη, αποτέλεσμα κυρίως της μεγάλης ζήτησης για πλατφόρμες φορητών υπολογιστών.

Το ποσοστό μεικτού κέρδους του τρίτου τριμήνου αναθεωρήθηκε στο 60%, συν-πλην μια μονάδα, και αναμένεται να είναι λίγο πάνω από το μέση τιμή της πρόβλεψης. Η προηγούμενη εκτίμηση ήταν 60%, συν-πλην δύο μονάδες.

Η πρόβλεψη για τον φορολογικό συντελεστή της Intel για το τρίτο τρίμηνο ήταν περίπου 30,5%. Ο φορολογικός συντελεστής του τρίτου τριμήνου αναμένεται να επηρεαστεί από επιπλέον φόρους της τάξης των 250 εκ. δολ., συν-πλην 25 εκ. δολ., που αφορούν στην πιθανή ενσωμάτωση εσόδων από το εξωτερικό αξίας 6,3 δισ. δολαρίων περίπου. Η πρόβλεψη για τον φορολογικό συντελεστή της εταιρείας για το τέταρτο τρίμηνο παραμένει στο 30,5% περίπου.

Αυτό το Business Update αποτελεί μια προγραμματισμένη ενημέρωση του Business Outlook της εταιρίας για το τρίμηνο, το οποίο λήγει την 1η Οκτώβρη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v