Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοντά στην εξαγορά της Skype η eBay

Ένα βήμα πριν από την οριστικοποίηση της συμφωνίας εξαγοράς της Skype βρίσκεται η eBay. Η εξαγορά εκτιμάται ότι θα κοστίσει 2,6 δισ. ευρώ και μέσω αυτής η eBay σκοπεύει να αυξήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της κατά τη διαδικασία των αγοραπωλησιών.

Κοντά στην εξαγορά της Skype η eBay
Ένα βήμα πριν από την οριστικοποίηση της συμφωνίας εξαγοράς της Skype βρίσκεται η eBay, σύμφωνα με τους Financial Times.

Όπως ανέφερε στους F.T. παράγοντας που βρίσκεται κοντά στις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με τους παρόντες όρους της συμφωνίας η Skype, ο πάροχος υπηρεσιών φωνητικής κλήσης στο Ιnternet, θα κοστίσει στην eBay 2,6 δισ. δολ. Το κόστος της εξαγοράς είναι πιθανόν να φτάσει έως και τα 4,1 δισ. δολ. σε περίπτωση που η Skype επιτύχει συγκεκριμένους στόχους από σήμερα έως το 2008.

Η ίδια η συμφωνία βάζει τέλος σε άλλες προσεγγίσεις της Skype από εταιρίες Ιnternet και ΜΜΕ.

Με την αναβάθμιση της Skype μέσω δικού της λογισμικού, ώστε να φέρει τις φωνητικές κλήσεις μέσω Ιnternet στο δικό της δίκτυο, η eBay αναμένεται να καταφέρει τη βελτίωση της επικοινωνίας που παρέχει, αλλά και να αυξήσει το επίπεδο εμπιστοσύνης μεταξύ των συναλλασσόμενων πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v