Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πωλείται το InterContinental Paris

Η InterContinental Hotels Group, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στον κόσμο, θα πωλήσει το ξενοδοχείο στην Rue de Castiglione στο Παρίσι προς 315 εκατ. ευρώ σε ρευστό και προγραμματίζει την πώληση κι άλλων ευρωπαϊκών ξενοδοχείων.

Πωλείται το InterContinental Paris
Η InterContinental Hotels Group, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στον κόσμο, θα πωλήσει το ξενοδοχείο 438 δωματίων στην Rue de Castiglione στο Παρίσι προς 315 εκατ. ευρώ σε ρευστό και ανακοίνωσε ότι προγραμματίζει την πώληση κι άλλων ευρωπαϊκών ξενοδοχείων.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, η εταιρία θα πωλήσει ξενοδοχεία, κυρίως στην ηπειρωτική Ευρώπη συνολικής αξίας 600 εκατ. στερλινών, όταν το ευνοήσουν οι συνθήκες στην αγορά.

Η εγγλέζικη εταιρία θα κρατήσει περιουσιακά στοιχεία αξίας έως 1 δισ. στερλινών κυρίως στο Λονδίνο, το Χονγκ Κονγκ, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι. Στο Παρίσι, μετά την παραπάνω πώληση που θα ολοκληρωθεί στο δ’ τρίμηνο, θα διατηρηθεί το InterContinental Le Grand.

Το InterContinental Paris πωλείται στην GIC Real Estate, το επενδυτικό ”όχημα” της Επιχείρησης Επενδύσεων της Κυβέρνησης της Σιγκαπούρης, προς 65 εκατ. ευρώ πάνω από την λογιστική αξία της επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v