Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Credit Agricole: Ικανοποίησε η αύξηση κερδών

Αύξηση κερδών 23% ανακοίνωσε για το β’ τρίμηνο η μεγαλύτερη τράπεζα της Γαλλίας, με τη βοήθεια της βελτίωσης των κερδών από τις λιανικές τραπεζικές υπηρεσίες και την Banca Intesa. Σημαντικά κέρδη σημειώνουν οι τίτλοι της τράπεζας.

Credit Agricole: Ικανοποίησε η αύξηση κερδών
Αύξηση κερδών 23% ανακοίνωσε για το β’ τρίμηνο η μεγαλύτερη τράπεζα της Γαλλίας, με τη βοήθεια της βελτίωσης των κερδών από τις λιανικές τραπεζικές υπηρεσίες και το μερίδιο της Banca Intesa.

Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 960 εκατ. ευρώ, έναντι 781 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από τα 844 εκατ. ευρώ που περίμεναν οι αναλυτές.

Το Νο 1 τραπεζικό ίδρυμα της Ιταλίας, η Intesa, στην οποία η Credit Agricole κατέχει μερίδιο ελέγχου 18%, ανακοίνωσε αύξηση καθαρών κερδών 35% στο β’ τρίμηνο, στο πλαίσιο της αύξησης του δανεισμού αλλά και των προμηθειών από την προσφορά ασφαλιστικών συμβολαίων.

Στο μεταξύ, οι μετοχές της γαλλικής τράπεζας καταγράφουν κέρδη ύψους 6,5% περίπου, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση του δείκτη CAC 40. Παράλληλα οι επενδυτικοί οίκοι της Deutsche Bank και της WestLB προχώρησαν σε αναβάθμιση της μετοχής της Credit Agricole.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v