Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ABN Amro: Outsourcing 1,8 δισ. δολ. σε Ινδία, ΙΒΜ

Η ABN Amro υπέγραψε συμβόλαιο outsourcing αξίας άνω των 1,8 δισ. δολαρίων με τις ινδικές εταιρίες τεχνολογικών υπηρεσιών Tata και Infosys, καθώς και με την κορυφαία διεθνώς IBM, σε μια εξέλιξη που αναβαθμίζει την ινδική βιομηχανία στην ομάδα των ισχυρών του κλάδου.

ABN Amro: Outsourcing 1,8 δισ. δολ. σε Ινδία, ΙΒΜ
Η ABN Amro υπέγραψε συμβόλαιο outsourcing αξίας άνω των 1,8 δισ. δολαρίων με τις ινδικές εταιρίες τεχνολογικών υπηρεσιών Tata Consultancy Services και Infosys Technologies, καθώς και με την κορυφαία διεθνώς IBM.

Η συμφωνία είναι η μεγαλύτερη στο outsourcing (υπεργολαβία τμημάτων υπηρεσιών και παραγωγής σε πιο φθηνές περιοχές του εξωτερικού) για τις ινδικές εταιρίες υπηρεσιών πληροφορικής και σηματοδοτεί την ανέλιξη μιας βιομηχανίας, η οποία μέχρι χθες δεν είχε καταφέρει να εισέλθει στην ”κλίκα” των μεγάλων συμβολαίων.

Οι υπεράκτιες υπηρεσίες θα καταλάβουν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του συμβολαίου, ίσως το μισό, σύμφωνα με τους παρατηρητές.

Η συμφωνία αποτελείται από τρία μέρη: υποδομή, όπως συντήρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, που αναλαμβάνει η ΙΒΜ, γενική συντήρηση, την οποία θα διαχειριστούν η Infosys και η TCS, και εφαρμογή ανάπτυξης outsourcing, η οποία θέτει το πλαίσιο για πιο εξειδικευμένη ανάπτυξη λογισμικών προϊόντων, την οποία θα διαχειριστούν από κοινού η Infosys, η TCS, η Patni Computers, η IBM και η Accenture.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v