Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intelsat:Εξαγορά PanAmSat, Νο1 στη δορυφορική TV

Την πρώτη θέση στην διαχείριση εμπορικών δορυφόρων παγκοσμίως θα καταλάβει η Intelsat, μετά τη συμφωνία εξαγοράς της PanAmSat προς 3,2 δισ. δολ. Η αξία των συγχωνεύσεων εταιριών δορυφορικών τηλεπικοινωνιών τριπλασιάστηκε φέτος στα 13,9 δισ. δολάρια.

Intelsat:Εξαγορά PanAmSat, Νο1 στη δορυφορική TV
Την πρώτη θέση στις δορυφορικές τηλεπικοινωνίες παγκοσμίως θα καταλάβει η Intelsat, μετά τη συμφωνία εξαγοράς της PanAmSat προς 3,2 δισ. δολ. σε ρευστό.

Η εταιρία θα διαθέσει 25 δολ. ανά μετοχή για την PanAmSat, την μεγαλύτερη επιχείρηση διανομής δορυφορικών τηλεοπτικών καναλιών στον κόσμο, δηλαδή 26% υψηλότερα σε σχέση με το κλείσιμο της μετοχής στις 26 Αυγούστου.

Η Intelsat, που εδρεύει στις Βερμούδες, θα αναλάβει επιπλέον 3,2 δισ. δολ. από τα χρέη της PanAmSat. Η Intelsat, η SES Global και άλλοι δορυφορικοί φορείς αποβλέπουν στην διεύρυνση της δορυφορικής κάλυψης σε τηλεόραση, Ιντερνέτ και ανταλλαγή δεδομένων για να αυξήσουν τις προμήθειές τους.

Η αξία των συγχωνεύσεων εταιριών δορυφορικών τηλεπικοινωνιών τριπλασιάστηκε φέτος στα 13,9 δισ. δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία του πρακτορείου Bloomberg.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v