Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεάν τηλέφωνο μέσω Ιντερνετ από την Google

Λογισμικό που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να στέλνει μηνύματα αυτοστιγμεί και να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις μέσω PC, εισήγαγε η Google ακολουθώντας τα προϊόντα της Microsoft, της Yahoo! και της Skype Technologies.

Δωρεάν τηλέφωνο μέσω Ιντερνετ από την Google
Λογισμικό που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να στέλνει μηνύματα αυτοστιγμεί και να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή εισήγαγε η Google, η διασημότερη μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο, ακολουθώντας τα προϊόντα της Microsoft, της Yahoo! και της Skype Technologies.

Η δωρεάν υπηρεσία θα αποκαλείται ”Google Talk” και θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που διαθέτουν λογαριασμό ηλεκτρονικής ταχυδρόμησης της Google να συνομιλούν με άλλους χρήστες που διαθέτουν αντίστοιχο e-mail, χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο και ηχεία.

Το Google Talk δεν επιτρέπει στους χρήστες να καλούν σε συμβατικές τηλεφωνικές επίγειες γραμμές.

Ανάλογα προγράμματα διαθέτουν η Microsoft και η Yahoo, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της Skype δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να πραγματοποιεί κλήσεις και σε επίγειες τηλεφωνικές γραμμές, με μια συγκριτικά φθηνή χρέωση ανά λεπτό ή μηνιαία συνδρομή.

Η λιθουανικής καταγωγής Skype που εδρεύει στο Λουξεμβούργο εξυπηρετεί σήμερα 47 εκατ. πελάτες, έναντι 2 εκατ. στο ξεκίνημα του 2004.

Οσο για το Google Talk, η Google διαθέτει ήδη πιλοτικά την εν λόγω υπηρεσία σε περιορισμένο αριθμό πελατών από τον Μάρτιο του 2004, ενώ από σήμερα ανοίγει την προσφορά προς όλους τους χρήστες Ιντερνετ στις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v