Vodafone Group: Αύξηση πωλήσεων 8,6% στο τρίμηνο

Οι πωλήσεις της Vodafone από τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας αυξήθηκαν 8,6% κατά το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, ανακοίνωσε η εταιρία, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες των αποτελεσμάτων της.

Vodafone Group: Αύξηση πωλήσεων 8,6% στο τρίμηνο
Τα κέρδη της Vodafone από τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας αυξήθηκαν 8,6% κατά το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, ανακοίνωσε η εταιρία, δηλώνοντας παράλληλα ότι επιθυμεί να αυξήσει το μερίδιό της στον πολωνέζικη Polkomtel από το σημερινό 19,6%.

Ο διευθύνων σύμβουλος του κορυφαίου ομίλου, Arun Sarin, δήλωσε ότι τα έσοδα αυξήθηκαν με τον εν λόγω ρυθμό, χωρίς πάντως να ανακοινώσει τον όγκο των κερδών ούτε περαιτέρω λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα.

Ο υπολογισμός των εσόδων, που δεν περιέχει την επίδραση των εξαγορών και εκποιήσεων, προκύπτει βάσητ των εσόδων που δημιούργησαν όλες οι μονάδες και οι θυγατρικές της Vodafone, σε σχέση με το μερίδιο που κατέχει ο όμιλος σε αυτές τις επιχειρήσεις.

Αυτό σημαίνει για παράδειγμα, ότι στο μέγεθος περιλαμβάνεται η αύξηση εσόδων 45% από την αμερικανική Verizon Wireless, στην οποία η Vodafone κατέχει μερίδιο 45%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v