Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα κέρδη της Coca-Cola

Αύξηση κερδών τριμήνου ανακοίνωσε ο κολοσσός των αναψυκτικών Coca-Cola, καθώς αυξήθηκαν οι πωλήσεις στη Βόρειο Αμερική και την Ευρώπη. Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 72 σεντς ανά μετοχή έναντι 64 σεντς που περίμεναν οι αναλυτές.

Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα κέρδη της Coca-Cola
Αύξηση κερδών τριμήνου ανακοίνωσε ο κολοσσός των αναψυκτικών Coca-Cola, καθώς αυξήθηκαν οι πωλήσεις στη Βόρειο Αμερική και την Ευρώπη.

Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 1,72 δισ. δολάρια ή 72 σεντς ανά μετοχή σε σύγκριση με 1,58 δισ. δολ. ή 65 σεντς ανά μετοχή στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 6,31 δισ. δολ. από 5,91 δισ. δολ.

Η Coca-Cola προχώρησε σε αύξηση των δαπανών διαφήμισης και προώθησης προϊόντων στο πλαίσιο της εισαγωγής δύο νέων, ελαφρών, τύπων του διάσημου αναψυκτικού.

Ο διευθύνων σύμβουλος E. Neville Isdell έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες στην αύξηση των πωλήσεων, καθώς τα κέρδη της μεγάλης ανταγωνίστριας Pepsi ξεπερνούν τα κέρδη της Coca-Cola την τελευταία πενταετία.

Οι αναλυτές περίμεναν κέρδη 64 σεντς ανά μετοχή. Η Coca-Cola ξεπερνά τις προβλέψεις των αναλυτών επί τα τελευταία έξι τρίμηνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v