Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσλήψεις 4.000 εργαζόμενων αναγγέλει η SAP (upd)

Η SAP, ισχυρότερη στον κόσμο στην κατασκευή λογισμικών επιχειρηματικής διαχείρισης, ανακοίνωσε καθαρά κέρδη αυξημένα 16% στο β’ τρίμηνο και πρόγραμμα πρόσληψης 4.000 εργαζόμενων στη φετινή χρονιά.

Προσλήψεις 4.000 εργαζόμενων αναγγέλει η SAP (upd)
Η SAP, ισχυρότερη στον κόσμο στην κατασκευή λογισμικών επιχειρηματικής διαχείρισης, ανακοίνωσε καθαρά κέρδη αυξημένα 16% στο β’ τρίμηνο.

Τα καθαρά κέρδη 289 εκατ. ευρώ από 249 εκατ. ευρώ ένα χρόνο πριν. Τα έσοδα από τις άδειες, που είναι το μέγεθος το οποίο υποδεικνύει την μελλοντική πορεία μιας εταιρίας του κλάδου, αυξήθηκαν 16% στα 576 εκατ. ευρώ.

Πάντως τα αποτελέσματα ήταν χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για πρώτη φορά σε τέσσερα τρίμηνα.

Η SAP στηρίζεται ιδιαίτερα στις αμερικανικές επιχειρήσεις της, όπου κέρδισε παραγγελίες από την Home Depot και την JPMorgan Chase στο εξεταζόμενο τρίμηνο, ώστε να αποζημιώσει την επιβράδυνση στην εθνική αγορά, η οποία και αποδίδεται στην επιβράδυνση της γερμανικής οικονομίας.

Για τη φετινή χρονιά, δρομολογούνται αυξήσεις των προσλήψεων στο εξωτερικό και νέα προϊόντα, προκειμένου η SAP να διατηρήσει το προβάδισμα έναντι της μεγάλης ανταγωνίστριάς της, της Oracle.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου AFX News, η SAP σκοπεύει να προσλάβει 4.000 εργαζόμενους κατά τη φετινή χρονιά, περισσότερους από τους 3.000 που είχε προγραμματίσει, προκειμένου να επικεντρωθεί στην οργανική της ανάπτυξη.

Στο α’ εξάμηνο 2005, η SAP προσέλαβε 1.890 εργαζόμενους, κυρίως από στην περιφέρεια Ασίας – Ειρηνικού. Στην Γερμανία, όπου οι άδειες λογισμικών μειώθηκαν 13% στο β’ τρίμηνο, η SAP προχώρησε σε προσλήψεις 166 νέων εργαζόμενων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v