CSFB:Αλλάζει επωνυμία, ”πετώντας” το First Boston

Η Credit Suisse ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει ένα ενιαίο διεθνές όνομα για τις τραπεζικές επιχειρήσεις της, εγκαταλείποντας την επωνυμία First Boston από την CSFB.

CSFB:Αλλάζει επωνυμία, ”πετώντας” το First Boston
Η Credit Suisse ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει ένα ενιαίο διεθνές όνομα για τις τραπεζικές επιχειρήσεις της, εγκαταλείποντας την επωνυμία First Boston από την CSFB (Credit Suisse First Boston).

Με την εισαγωγή του ονόματος – ομπρέλα Credit Suisse, η ελβετική τράπεζας στοχεύει να δυναμώσει την θέση της μεταξύ των πελατών της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η αλλαγή του ονόματος δεν θα επιφέρει καμία άλλη μεταβολή. ”Δεν θα υπάρξουν προβλέψεις για αποσβέσεις καλής θέλησης. Οι επωνυμίες δεν είναι ενεργοποιημένες στους ισολογισμούς μας,” τόνισε ο εκπρόσωπος της Credit Suisse.

Η UBS το 2002 υποχρεώθηκε να προκαταβάλει 953 εκατ. ελβετικά φράγκα σε απόσβεση για την απαλλαγή από την επωνυμία Paine Webber.

Η αλλαγή της επωνυμίας της CSFB θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2006 και θα περιλαμβάνει νέο λογότυπο για τον όμιλο χρηματο-οικονομικών υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v