Γεύμα με τον Warren Buffett σε δημοπρασία στο eBay

Εχοντας επίγνωση της μεγάλης προσωπικής του ”αξίας στην αγορά” ο Warren Buffett διέθεσε σε δημοπρασία στην ιστοσελίδα eBay ένα γεύμα με τον ίδιο, για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η πιο πρόσφατη προσφορά κινείται στα 250 χιλ. δολάρια.

Γεύμα με τον Warren Buffett σε δημοπρασία στο eBay
Μια θέση στο ίδιο τραπέζι με τον Warren Buffett, έναν από τους πιο επιτυχημένους επενδυτές, θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί το καλύτερο επιχειρηματικό γεύμα στον κόσμο.

Εχοντας επίγνωση της προσωπικής του ”αξίας στην αγορά” ο αποκαλούμενος και ”μάγος της Ομάχα” έβαλε σε δημοπρασία στην ιστοσελίδα eBay ένα γεύμα με τον ίδιο.

Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η ζήτηση καλπάζει: μετά από τρεις ημέρες προσφορών, η τιμή έχει φτάσει στα 250.100 δολάρια.

Με αυτό το ποσό, ο τυχερός πλειοδότης και επτά ακόμη καλεσμένοι θα καθίσουν να δειπνήσουν με τον Warren Buffett και να ακούσουν τις επενδυτικές συμβουλές που, συνήθως πλούσια, παρέχει ο πολυεκατομμυριούχος επενδυτής.

Είναι η έκτη χρονιά που ”δημοπρατεί εαυτόν” ο Buffett. Ο περσινός νικητής ήταν ο Jason Choo από τη Σιγκαπούρη, που πλήρωσε 202.1000 δολάρια. Το πρώτο ”ραντεβού” είχε πωληθεί προς 25.000 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v