FranceTel: Σε εφαρμογή το 3ετές πρόγραμμα NExT

Η France Telecom ανακοίνωσε ότι οι στόχοι της για την φετινή χρονιά είναι να διπλασιάσει το μέρισμα στο 1 ευρώ, να συνεχίσει να μειώνει τον δανεισμό και να ”γυρίσει” στην επωνυμία Orange.

FranceTel: Σε εφαρμογή το 3ετές πρόγραμμα NExT
Η France Telecom ανακοίνωσε ότι οι στόχοι της για την φετινή χρονιά είναι να διπλασιάσει το φετινό μέρισμα στο 1 ευρώ, να συνεχίσει να μειώνει τον δανεισμό και να ”γυρίσει” στην επωνυμία Orange, κατά την πρώτη συνάντηση με τους αναλυτές που είχε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της δεύτερης μεγαλύτερης ευρωπαϊκής επιχείρησης τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης.

Ο Didier Lombard, που ανέλαβε από τον νυν υπουργό Οικονομικών Thierry Breton τον Φεβρουάριο τα ηνία της κορυφαίας γαλλικής τηλεφωνίας, επανέλαβε ότι περιμένει αύξηση των πωλήσεων της τάξης του 3% με 5% και καθαρά λειτουργικά κέρδη άνω των 18,5 δισ. ευρώ.

Η επιχείρηση ανακοίνωσε ότι ξεκινά το τριετές πρόγραμμα μεταμόρφωσης NExT, που προβλέπει την προσφορά νέων υπηρεσιών για να αυξηθούν τα έσοδα και την μετατροπή στην επωνυμία Orange.

Στόχοι της France Telecom είναι 12 εκατομμύρια πελάτες για την ευρυζωνική σταθερή τηλεφωνία μέχρι το 2008, μεταξύ των οποίων 8 εκατ. συνδρομητές για την συσκευή Livebox, που συνδέει τηλέφωνο, τηλεόραση και Ιντερνέτ με Wi-Fi.

Επίσης 12 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το 2008 για τις ευρυζωνικές κινητές υπηρεσίες και 1 εκατομμύριο συνδρομητές για την υπηρεσία τηλεόρασης μέσω Ιντερνέτ MaLigne.

Στον κλάδο των υπηρεσιών, η France Telecom προσβλέπει σε ένα εκατομμύριο πελάτες για το πακέτο Business Everywhere και έσοδα πλέον των 2 δισ. δολ. από υπηρεσίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v