Deutsche Bank: Ανάμειξη σε πιθανό ”σκάνδαλο”

Αντιμέτωπη με την απειλή τρίμηνης αναστολής από τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης παράγωγων προϊόντων στο Χρηματιστήριο της Νοτίου Κορέας βρίσκεται η Deutsche Bank εν μέσω ερευνών που διεξάγονται για τις υπηρεσίες που παρείχε σε κρατικού ενδιαφέροντος εταιρίες.

Deutsche Bank: Ανάμειξη σε πιθανό ”σκάνδαλο”
Αντιμέτωπη με την απειλή τρίμηνης αναστολής από τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης παράγωγων προϊόντων στο Χρηματιστήριο της Νοτίου Κορέας βρίσκεται η Deutsche Bank, εν μέσω ερευνών που διεξάγονται για τις υπηρεσίες που παρείχε σε κρατικού ενδιαφέροντος εταιρίες.

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής οίκος ”κατηγορείται” ότι δεν παρείχε τις κατάλληλες συμβουλές για τους κινδύνους που εμπεριέχουν τα παράγωγα προϊόντα και ειδικότερα τα παράγωγα σε ισοτιμίες. Παράλληλα ερευνάται ο ρόλος και άλλων μεγάλων τραπεζικών ιδρυμάτων όπως της JP Morgan, της BNP Paribas και της Barclays.

Η έρευνα για τη γερμανική τράπεζα ξεκίνησε όταν ένα ανώτατο στέλεχός της κατηγορήθηκε για δωροδοκία σε συμφωνία που αφορούσε αγροτικά παράγωγα προιόντα και στην οποία συμμετείχε κορεατική εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v