WorldCom: Απολύει 16.000 άτομα

Περίπου 16.000 υπαλλήλους της ετοιμάζεται να απολύσει η WorldCom, ύστερα από τους 12.700 που έχουν χάσει τη θέση τους από την αρχή του έτους, αριθμός που αντιστοιχεί στο 20% του συνολικού εργατικού δυναμικού της, όπως αναφέρει δημοσίευμα της USA Today, που επικαλείται πηγές κοντά στην εταιρία.

WorldCom: Απολύει 16.000 άτομα
Το 20% του συνολικού εργατικού δυναμικού της ετοιμάζεται να περικόψει η WorldCom, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 16.000 εργαζομένους, που έρχονται να προστεθούν στους ήδη 12.700 απολυθέντες αυτό το έτος. Την είδηση αναφέρει σε δημοσίευμά της η USA Today, που επικαλείται πηγές προσκείμενες στην εταιρία.

Η διοίκηση της WorldCom ακόμη μελετά την πιθανότητα περαιτέρω απολύσεων, οι οποίες θα προταθούν στο διοικητικό συμβούλιο στις επόμενες εβδομάδες. Χαρακτηριστικό είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των απολύσεων θα αφορά στις μονάδες Διαδικτύου της εταιρίας.

Οι περικοπές είχαν συζητηθεί την περασμένη εβδομάδα, στη διάρκεια μιας συνεδρίασης του διοικητικού προσωπικού της WorldCom, όπου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Ρον Μπέαμοντ, επεσήμανε τα σχέδιά του για αναδιάρθρωση της οργανωτικής δομής της WorldCom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v