Η Generali ξεπέρασε την AIG στην Κίνα

Η ιταλική Generali, πούλησε ομαδικά ασφαλιστικά συμβόλαια αξίας ρεκόρ 2,4 δισ. δολαρίων στην Κίνα φέτος, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των ξένων ασφαλιστών που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Η Generali ξεπέρασε την AIG στην Κίνα
Η ιταλική Assicurazioni Generali, πούλησε ομαδικά ασφαλιστικά συμβόλαια αξίας ρεκόρ 2,4 δισ. δολαρίων στην Κίνα φέτος, ξεπερνώντας την American International Group και καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των ξένων ασφαλιστών που δραστηριοποιούνται στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία στον κόσμο.

Η Generali αναρριχήθηκε στη Νο1 θέση από την Νο5 θέση που κατείχε πέρσι, χάρη κυρίως στο συμβόλαιο ασφάλισης 390.000 συνταξιούχων στην κοινοπραξία China National Petroleum, στην οποία συμμετέχει και η ίδια.

Η Generali ήταν μεταξύ των ξένων κοινοπραξιών που έλαβαν άδεια πώλησης ομαδικών συμβολαίων στην Κίνα πέρσι, ενώ η AIG δεν εξασφάλισε την άδεια.

Οι διεθνείς ασφαλιστικοί οίκοι προσβλέπουν σε διεύρυνση του μεριδίου 2,3% που ελέγχουν στην αξίας 52 δισ. δολαρίων ασφαλιστική αγορά της Κίνας.

Οι προμήθειες για τις ασφάλειες ζωής στην Κίνα αυξάνονται με μέσο ετήσιο ρυθμό 30% την τελευταία 5ετία, από τους ταχύτερους δηλαδή ρυθμούς ανάπτυξης του κλάδου στον πλανήτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v