Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

JPMorgan: Ζητά τα logs των εργαζομένων του BBG

Έντονη πίεση στο Bloomberg, προκειμένου να της παραδώσει τα logs των εργαζομένων στο πρακτορείο της τελευταίας πενταετίας, ασκεί η JPMorgan Chase. Δεν αποκλείει να κινηθεί νομικά κατά του πρακτορείου.

JPMorgan: Ζητά τα logs των εργαζομένων του BBG
Οι νομικοί εκπρόσωποι της JPMorgan Chase απαιτούν το Bloomberg να τους παραδώσει τα logs των εργαζομένων του πρακτορείου των τελευταίων πέντε ετών, καθώς η τράπεζα εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του πρακτορείου.

Σύμφωνα με τους FT, η JPMorgan θέλει να μάθει ποιοι εργαζόμενοι του Bloomberg είχαν πρόσβαση σε δεδομένα αναφορικά με το πώς το προσωπικό της τράπεζας χρησιμοποίησε τα χρηματοοικονομικά του τερματικά.

Το αίτημα αυτό της τράπεζας σηματοδοτεί μια κλιμάκωση της πίεσης που δέχεται το Bloomberg, μετά την αποκάλυψη ότι δημοσιογράφοι του μπορούσαν να παρακολουθήσουν το πώς οι πελάτες του χρησιμοποιούσαν μια υπηρεσία η οποία είναι ευρύτατα διαδεδομένη στην Wall Street.

«Το νομικό μας τμήμα απέστειλε επίσημο αίτημα στο Bloomberg να ελέγξει σε ποιες ακριβώς πληροφορίες είχαν πρόσβαση οι ρεπόρτερ και να επιβεβαιώσει τους ελέγχους στους οποίους προχωρεί προκειμένου να αποτρέψει μελλοντικές παραβιάσεις», αναφέρει η JPMorgan.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v