Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Apple: Μερίδιο $100 εκατ. στον πλουσιότερο Ρώσο

Στοίχημα στην Apple βάζει ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ρωσία και την Βρετανία, μετά την διολίσθηση 40% της μετοχής του τεχνολογικού κολοσσού.

Apple: Μερίδιο $100 εκατ. στον πλουσιότερο Ρώσο
Ο δισεκατομμυριούχος Alisher Usmanov, που είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ρωσία αλλά και την Βρετανία, αγόρασε μερίδιο αξίας 100 εκατ. δολαρίων στην Apple.

Ο κ. Usmanov, που είναι ο 34ος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, έχει κάνει ορισμένα πολύ πετυχημένα στοιχήματα στο παρελθόν.

Μέσω της εταιρίας του Digital Sky Technologies έβαλε από νωρίς στοίχημα υπέρ του Facebook και του νεαρού ιδρυτή της διάσημης κοινωνικής ιστοσελίδας, Mark Zuckerberg. Η DST εξασφάλισε κέρδος 1,3 δισ. ευρώ από εκείνη την επένδυση με την χρηματιστηριακή εισαγωγή του Facebook το 2012.

Το στοίχημα του Usmanov στην Apple ακολουθεί την διολίσθηση 40% της μετοχής της εταιρίας, που αντιδρά στους φόβους για επιβράδυνση της ανάπτυξης και έλλειψη κάποιου νέου καθοριστικού προϊόντος.

Ο Ρώσος κ. Usmanov έχει περιουσία 19,95 δισ. δολ. και είναι ο πλουσιότερος κάτοικος της Βρετανίας σύμφωνα με το πρόσφατο Rich List των Sunday Times.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v