Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bloomberg: Καταστροφικό και το plan B της Κύπρου

«Το plan B για την Κύπρο εξακολουθεί να είναι καταστροφικό» υποστηρίζει το Bloomberg, σημειώνοντας ότι η πρώτη απόπειρα διάσωσης ήταν τόσο χαοτική και παράλογη που οτιδήποτε άλλο δείχνει καλύτερο.

Bloomberg: Καταστροφικό και το plan B της Κύπρου
«Το plan B για την Κύπρο εξακολουθεί να είναι καταστροφικό» υποστηρίζει το Bloomberg, σημειώνοντας ότι η πρώτη απόπειρα διάσωσης ήταν τόσο χαοτική και παράλογη που κάνει οτιδήποτε άλλο να φαίνεται λογικό και έξυπνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η νέα συμφωνία διάσωσης είναι όντως καλή.

Στο άρθρο το οποίο υπογράφει ο Κλάιβ Κρουκ, μεταδίδει το Sigmalive.com υπογραμμίζεται ότι η πρώτη απόπειρα διάσωσης της Κύπρου ήταν τόσο χαοτική που συγκριτικά κάνει την δεύτερη να φαίνεται καλύτερη. Το νέο σχέδιο έχει γίνει δεκτό και με καλά σχόλια από τον τύπο, χαρακτηριζόμενο μεταξύ άλλων η καλύτερη επιλογή υπό τις παρούσες συνθήκες κλπ.

«Ναι είναι μια βελτίωση. Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς κάτι που να μην είναι (καλύτερο από την πρώτη). Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όντως μια καλή συμφωνία» υπογραμίζει ο Κρουκ, σημειώνοντας ότι η νέα συμφωνία ήρε το σημείο της πρώτης- στις 16 Μαρτίου- που ουσιαστικά καταργούσε την εγγύηση των καταθέσεων (αφού επέβαλε κούρεμα και σε ποσά κάτω των 100.000 ευρώ).


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v