Διπλάσια τα κέρδη της Adecco στο δ’ τρίμηνο

Η Adecco, η μεγαλύτερη εταιρία ευρέσεως έκτακτων θέσεων απασχόλησης, ανακοίνωσε ότι τα κέρδη δ’ τριμήνου υπερδιπλασιάστηκαν, καθώς αυξήθηκαν οι προσλήψεις εκ μέρους των εργοδοτών.

Διπλάσια τα κέρδη της Adecco στο δ’ τρίμηνο
Η Adecco, η μεγαλύτερη εταιρία ευρέσεως έκτακτων θέσεων απασχόλησης, ανακοίνωσε ότι τα κέρδη δ’ τριμήνου υπερδιπλασιάστηκαν, καθώς αυξήθηκαν οι προσλήψεις εκ μέρους των εργοδοτών, ενώ παράλληλα βελτιώθηκε η κερδοφορία της μονάδας ”κυνηγών ταλέντων”.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας, που εδρεύει στην Ελβετία, αυξήθηκαν στα 105 εκατ. ευρώ, από 51 εκατ. ευρώ ένα χρόνο πριν. Οι αναλυτές περίμεναν ότι η Adecco θα εξασφάλιζε 74 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα αυξήθηκαν 14% στα 4,7 δισ. ευρώ.

Η Adecco προσπαθεί να ξανακερδίσει την επενδυτική εμπιστοσύνη μετά τα λογιστικά προβλήματα που εκδηλώθηκαν το περασμένο έτος, και τα οποία ερευνά η εταιρία, με κόστος 100 εκατ. ευρώ.

Πάντως, η Adecco επεκτείνεται και πέρα από την προσωρινή απασχόληση, η οποία προσφέρει το 90% των εσόδων, εξαγοράζοντας επιχειρήσεις που θα τη βοηθήσουν να ενταχθεί στους πιο προσοδοφόρους χώρους της παροχής συμβούλων και άλλων καλύτερα αμειβόμενων και μόνιμων θέσεων εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v