Boeing: Παραιτήθηκε ο CEO λόγω σχέσης με υπάλληλο

Ο CEO της Boeing Harry Stonecipher υπέβαλε, όπως του ζήτησε η εταιρία, την παραίτησή του στο πλαίσιο έρευνας για ”προσωπική σχέση μεταξύ του Stonecipher και θηλυκού στελέχους της εταιρίας.”

Boeing: Παραιτήθηκε ο CEO λόγω σχέσης με υπάλληλο
Ο διευθύνων σύμβουλος της Boeing Harry Stonecipher υπέβαλε, όπως του ζήτησε η εταιρία, την παραίτησή του στο πλαίσιο έρευνας για ”προσωπική σχέση μεταξύ του Stonecipher και θηλυκού στελέχους της εταιρίας.”

Ο αμερικανικός όμιλος αεροναυπηγικής ανακοίνωσε επίσης ότι την θέση αναλαμβάνει προσωρινά ο οικονομικός διευθυντής James Bell και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος Lew Platt θα αναλάβει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο στην εταιρία.

Ο Stonecipher, που έχει διατελέσει επικεφαλής και της McDonnell Douglas, ανέλαβε την Boeing τον Δεκέμβριο 2003, μετά την αιφνίδια παραίτηση του προκατόχου του Phil Condit.

Στην ανακοίνωσή της η Boeing αναφέρει ότι ο κ. Stonecipher είχε σχέση με στέλεχος που ”δεν αναφερόταν απευθείας στον ίδιο,” αλλά σε κάθε περίπτωση το διοικητικό συμβούλιο του αμερικανικού κολοσσού κατέληξε ότι οι κινήσεις του δεν συνάδουν με τον κώδικα δεοντολογίας της Boeing.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v