Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Traders σέρνουν στα δικαστήρια τη UBS

Αγωγή κατά της UBS καταθέτουν δύο πρώην traders της τράπεζας από τη Σιγκαπούρη υποστηρίζοντας ότι απολύθηκαν αδίκως ώστε να τους επιρριφθούν ευθύνες για το σκάνδαλο χειραγώγησης του Libor.

Traders σέρνουν στα δικαστήρια τη UBS
Αγωγή κατά της UBS καταθέτουν δύο πρώην traders της τράπεζας από τη Σιγκαπούρη υποστηρίζοντας ότι απολύθηκαν αδίκως ώστε να τους επιρριφθούν ευθύνες για το σκάνδαλο χειραγώγησης των επιτοκίων της διατραπεζικής αγοράς.

Ο Mukesh Kumar Chhaganlal επικεφαλής τμήματος macrotrading για αναδυόμενες αγορές της Ασίας και ο Prashant Mirpuri πρώην διευθυντικό στέλεχος της τράπεζας κατέθεσαν ξεχωριστές αγωγές στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης υποστηρίζοντας ότι δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους απέναντι στις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Ελβετίας επέβαλαν πρόστιμο στη UBS ύψους 1,5 δισ. δολ. για απόπειρα χειραγώγησης των επιτοκίων διατραπεζικής. Η ελβετική τράπεζα βρίσκεται υπό έρευνα από τις ρυθμιστικές αρχές της Σιγκαπούρης και του Χονγκ Κονγκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v