Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Apple διαψεύδει τα σχέδια για φθηνό iPhone

Ανώτατο στέλεχος της εταιρείας σπεύδει να σταματήσει τις φήμες ή τουλάχιστον… να τις επιβραδύνει. «Παρά την επιτυχία των φθηνών smartphones, αυτό δεν θα είναι ποτέ το μέλλον των προϊόντων της Apple» δήλωσε ο Phil Schiller.

Η Apple διαψεύδει τα σχέδια για φθηνό iPhone
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα πολύ φθηνότερο μοντέλο του iPhone με τιμή που θα κυμαινόταν από 99 έως 150 δολ. Κίνηση που θα είχε λογική, δεδομένου ότι στόχος της Apple είναι η επέκταση στην κινεζική και την ινδική αγορά.

Ανώτατο στέλεχος της εταιρείας όμως, έσπευσε να σταματήσει τις φήμες ή τουλάχιστον… να τις επιβραδύνει. «Παρά την επιτυχία των φθηνών smartphones, αυτό δεν θα είναι ποτέ το μέλλον των προϊόντων της Apple» φέρεται να δήλωσε ο Phil Schiller, αντιπρόεδρος marketing της εταιρείας σε συνέντευξή του στην κινεζική Shanghai Evening News. Συνέχισε λέγοντας ότι «σε κάθε προϊόν που δημιουργεί η Apple χρησιμοποιούμε μόνο την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία». Δήλωση που απευθύνεται συγκεκριμένα στα δημοσιεύματα από τη Wall Street Journal και το Bloomberg βάσει των οποίων η εταιρεία θα αναζητούσε φθηνότερα υλικά ώστε να κατασκευάσει ένα πολύ φθηνότερο iPhone.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v