Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SPIELO International: Νέο συμβόλαιο στον Καναδά

Η Spielo International, θυγατρική του Ομίλου Lottomatica, σημειώνει 100% επιτυχία στους διαγωνισμούς για την ανανέωση των συστημάτων VLT στον Καναδά.

SPIELO International: Νέο συμβόλαιο στον Καναδά
Η SPIELO International Canada ULC, θυγατρική του Ομίλου Lottomatica, ανακοίνωσε πρόσφατα την υπογραφή επταετούς συμβολαίου συνεργασίας με την Atlantic Lottery για την παροχή του κεντρικού συστήματος INTELLIGEN® για τερματικά βιντεολοταρίας (VLTs). Η υπογραφή του συμβολαίου έγινε μετά από τη διεξαγωγή σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης και πέρα των επτά ετών, κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο πλευρών.

Με την ανακοίνωση της υπογραφής αυτού του συμβολαίου, η SPIELO International Canada έχει κερδίσει το σύνολο των 11 διαγωνισμών για την προμήθεια ανάλογων συστημάτων στον Καναδά. Αυτοί οι διαγωνισμοί αποτελούν μέρος του πιο πρόσφατου κύκλου ανανέωσης στον Καναδά, κατά τον οποίο οι επαρχίες ανανεώνουν περιοδικά τον εξοπλισμό και το λογισμικό με τα οποία διαχειρίζονται τα δίκτυα των VLT.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε την συνεπή συνεργασία μας με την Atlantic Lottery, που αποτέλεσε τον πρώτο πελάτη μας για VLTs πριν από περίπου είκοσι χρόνια, όταν η SPIELO International ιδρύθηκε στην Moncton», δήλωσε ο Victor Duarte, Πρόεδρος και CEO της SPIELO International Canada. «Από τότε, οι εταιρίες μας έχουν σημειώσει αμοιβαία επιτυχία στην παροχή καινοτόμων συστημάτων για ψυχαγωγία στους κατοίκους του Καναδά».

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, η SPIELO International Canada έχει ανακοινώσει υπογεγραμμένα συμβόλαια με πελάτες που αντιπροσωπεύουν τις ακόλουθες οκτώ επαρχίες στον Καναδά για την παροχή των αντίστοιχων προϊόντων και υπηρεσιών:
• Alberta: VLTs, Κεντρικό Σύστημα (Central System) και Λύση Εμπειρίας Παίκτη (Player Experience Solution)
• Manitoba: VLTs & Central System
• New Brunswick, Nova Scotia, Newfoundland & Prince Edward Island: VLTs & Central System
• Quebec: VLTs & Central System
• Saskatchewan: VLTs & Central System

Αντιπροσωπεύοντας περισσότερα από 20 χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας σε κεντρικά συστήματα, το INTELLIGEN® προσφέρει σταθερές και ασφαλείς δυνατότητες διαχείρισης και ελέγχου, ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες και απαιτήσεις των διαχειριστών VLT. Το κεντρικό σύστημα INTELLIGEN® μπορεί να λειτουργεί με μία ευρεία γκάμα VLTs χρησιμοποιώντας πολλαπλά πρωτόκολλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το INTELLIGEN® είναι το πρώτο προϊόν που έλαβε την πιστοποίηση Game to System® από τον οργανισμό πιστοποίησης προδιαγραφών Gaming Standards Association™ (GSA™) ως μέρος του Προγράμματος Πιστοποίησης GSA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v