Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρος Καν: Προχωρά η δίωξη για μαστροπεία

Γαλλικό δικαστήριο αποφάσισε να προχωρήσει στη δίωξη του Ντομινίκ Στρος Καν για την γνωστή υπόθεση μαστροπείας στο ξενοδοχείο Carlton. Οι δικαστές απέρριψαν το αίτημα των συνηγόρων του να κηρυχθούν αβάσιμες οι κατηγορίες.

Στρος Καν: Προχωρά η δίωξη για μαστροπεία
Μπορεί η αυλαία να έπεσε με έναν συμβιβασμό στην υπόθεση της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό που κατηγορούσε τον Στρος Καν για βιασμό, ωστόσο το δικαστικό θρίλερ για τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ συνεχίζεται επί γαλλικού εδάφους, αφού παραμένει ακόμη ανοιχτή η υπόθεση κυκλώματος πορνείας στην οποία εμπλέκεται ο Στρος Καν.

Γαλλικό δικαστήριο αποφάσισε να προχωρήσει στη δίωξη του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ για την γνωστή υπόθεση μαστροπείας στο ξενοδοχείο Carlton. καθώς απερρίφθη το αίτημα των συνηγόρων του Ντομινίκ Στρος Καν να κηρυχθούν αβάσιμες οι κατηγορίες.

«Η ομάδα υπεράσπισης του Ντομινίκ Στρος-Καν είναι βέβαιη ότι τελικά θα απαλλαχθεί από αυτές τις παράλογες κατηγορίες για μαστροπεία», δήλωσε ο δικηγόρος του Ανρί Λεκλέρκ.
Ο Στρος Καν παραδέχεται ότι συμμετείχε σε πάρτι στο ξενοδοχείο Κάρλτον στη βόρεια Γαλλία, αλλά υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως κάποιες από τις γυναίκες που συμμετείχαν ήταν εκδιδόμενες.

Την περασμένη εβδομάδα κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την καμαριέρα του ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη που τον κατηγόρησε για βιασμό τον Μάιο του 2011, θέτοντας τέλος στις φιλοδοξίες του για τη γαλλική προεδρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v