Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Delta Airlines:Σχέδια εξαγοράς του 49% της Virgin

Η Delta Airlines βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του 49% που κατέχει η Singapore Airlines στην Virgin Atlantic, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν οι Financial Times. Στόχος τα slots στο Heathrow.

Delta Airlines:Σχέδια εξαγοράς του 49% της Virgin
Η Delta Airlines βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του 49% που κατέχει η Singapore Airlines στην Virgin Atlantic, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν οι Financial Times. Το δημοσίευμα, που επικαλείται πηγές προσκείμενες στις εξελίξεις, αναφέρει ότι η Delta επεκτείνει την παρουσίαση της στο Heathrow του Λονδίνου από το 2008.

Η εξαγορά ποσοστού στη Virgin είχε εξεταστεί και τον προηγούμενο χρόνο, αλλά οι δύο πλευρές διαφώνησαν στην τελική τιμή.

Η Singapore Airlines επιβεβαίωσε ότι διεξάγονται συζητήσεις «με ενδιαφερόμενα μέρη» τα οποία όμως, δεν κατονομάζει.

Σύμφωνα με τους FT, η αμερικανική αεροπορική εταιρία επιστρέφει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κυρίως λόγω του ζωηρού ενδιαφέροντος για τα slots της Virgin στο Heathrow. «Εάν προχωρήσει η συμφωνία, τότε οι συνέταιροι της Delta στην SkyTeam Alliance, οι Air France – KLM, μπορεί στη συνέχεια να αγοράσουν μέρος από το 51% που κατέχει ο Sir Richard Branson στην Virgin» αναφέρουν οι FT

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v