Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ομπάμα: Επίθεση στους Ρεπουμπλικάνους

Στην αντεπίθεση πέρασε την Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατηγορώντας τους Ρεπουμπλικάνους για τη στάση τους στους στις συνομιλίες για το "δημοσιονομικό κενό".

Ομπάμα: Επίθεση στους Ρεπουμπλικάνους
Στην αντεπίθεση πέρασε την Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατηγορώντας τους Ρεπουμπλικάνους για τη στάση τους στους στις συνομιλίες για το "δημοσιονομικό κενό" και την άρνηση τους να δεχτούν αυξήσεις στους φόρους των πιο πλούσιων πολιτών.

"Δεν δέχομαι και νομίζω δεν δέχεστε και εσείς, να κρατά όμηρο τις περικοπές φόρων της μεσαίας τάξης μια χούφτα Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο, επειδή δεν θέλουν να ανέβουν οι φόροι για τα ανώτερα εισοδήματα" δήλωσε ο κ. Ομπάμα κατά την επίσκεψη του σε εργοστάσιο παιχνιδιών.

Ο κ. Ομπάμα παρουσίασε τους Ρεπουμπλικάνους του Κογκρέσου με "Σκρουτζ", οι οποίοι διακινδυνεύουν να περάσει η χώρα πάνω από το δημοσιονομικό κενό, επειδή δεν θέλουν να κάνουν μια συμφωνία που θα αποτρέπει τις αυξήσεις φόρων και τις περικοπές δαπανών, που θα πυροδοτηθούν αυτόματα τον Ιανουάριο.

"Αν το Κογκρέσο δεν κάνει τίποτα, κάθε οικογένεια στην Αμερική θα δει του φόρους της να ανεβαίνουν αυτόματα στις 1 Ιανουαρίου" προειδοποίησε ο κ. Ομπάμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v